Vybíráte pneu pro 4×4? Rozhodně zvažte Cooper

Při výběru pneumatiky pro extrémní terénní vozy, je určitě dobré zvážit pneu Cooper, které jsou v této kategorii jednou z předních značek na trhu. Cooper nabízí celou řadu produktů s vynikajícím výkonem a odolností, které jsou vhodné pro širokou škálu terénních vozidel.

Řada pneumatik Cooper Professional Off Road (POR) je navržena a konstruována speciálně pro použití v náročných podmínkách. Při testování procházejí pneumatiky nejnáročnějšími terény, aby vznikl silný a všestranný výrobek.

Discoverer S_T MAXX

Společnost Cooper má v konstrukci pneumatik pro terénní vozy 4×4 více než sto let zkušeností v oboru. Skutečná terénní pneumatika musí fungovat na širší škále povrchů a být dostatečně robustní, aby byla zajištěna její vynikající spolehlivost. To platí pro pneumatiky s řadou inovací společnosti Cooper, jako jsou technologie Even Wear Arc Technology a Whisper Grooves, které zajišťují vynikající životnost a komfort v kabině.

Discoverer STT PRO
Řada 4×4 pokrývá všechna roční období

Řada pneumatik Cooper 4×4 obsahuje celou řadu letních a celoročních výbav pokrývajících rozměry 15″ až 22″. Řada Discoverer uspokojí potřeby všech řidičů s pohonem 4×4, od pneumatik pro terénní jízdu (AT) se zaměřením na silnici v poměru 60:40 až po pneumatiky POR s technologií Armor-Tek3 s většinovým zaměřením na jízdu v terénu.

Discoverer AT3 SPORT 2
Armor-Tek3: Vyrobeny tak, aby něco vydržely

Řada pneumatik POR společnosti Cooper je vybavena jedinečnou patentovanou konstrukcí Armor-Tek3 pro zvýšení odolnosti, se směsí běhounu odolnou proti proříznutí a odštípnutí a s robustními blokovými dezény, které napomáhají odvádění nečistot. Výsledkem je pneumatika, která si poradí s blátem díky zvýšené trakci a dosáhne vynikající přilnavosti na obtížných površích.

Evolution MTT

Armor-Tek3 využívá tradiční dvouvrstvou radiální konstrukci a přidává třetí vrstvu pod úhlem 8°. To zajišťuje výrazně vyšší pevnost a odolnost proti roztržení ve srovnání s tradiční dvouvrstvou konstrukcí. Ramena Rugged Traction navíc zajišťují zvýšenou trakci v terénu při prolézání balvanů a manipulaci s bahnem a také dodatečnou odolnost proti oděru a průrazu.

Discoverer ATT

Společnost Cooper Tires spolupracuje ve Velké Británii se záchranářskmi týmy Wiltshire Air Ambulance a horskou službou Woodhead Mountain Rescue Team v Yorkshire. Každá z nich poskytuje první pomoc a společnost Cooper těmto organizacím dodává pneumatiky pro vozidla jako Volvo XC90, BMW X5 nebo Land Rover Discovery 5, které poskytují potřebnou přilnavost, všestrannost a odolnost.

Řada profesionálních terénních pneumatik Cooper je jednou z nejsilnějších na trhu a uspokojuje celou škálu potřeb majitelů vozidel 4×4. Řidiči se mohou spolehnout, že je Cooper udrží ve spojení s vozovkou i v náročném terénu nebo podmínkách. Dlouhá historie společnosti Cooper zahrnuje výrobu vysoce kvalitních produktů po více než sto let, která pokračuje i dnes.

Discoverer AT3

Doporučujeme vybírat z těchto osvědčených modelů:

Letní:

Discoverer STT PRO – 15″ – 22″

Discoverer S/T MAXX – 15″ – 20″

Evolution MTT P.O.R – 15″ – 17″

Discoverer ATT – 16″ – 19″

Celoroční:

Discoverer AT3 SPORT 2 – 15″ – 20″

Discoverer AT3 4s – 15″ – 22″

 

 

Images by Goodyear Tire & Rubber Company