Nové Dunlop Trailmax Raid jsou ideální pokud trávíte 40 % na silnici a 60 % v terénu

Tradiční výrobce motorkových gum Dunlop Motorcycle Tires představuje zcela nový model Dunlop Trailmax Raid. Tento nejnovější přírůstek do rodiny pneumatik Trailmax je navržen pro 40 % použití na silnici a 60 % v terénu.

Pneumatika Trailmax Raid je vhodná pro širokou škálu motocyklů od středně velkých sportovních dualů až po velké adventure motocykly a nabízí výjimečné terénní schopnosti ve spojení s vynikající přilnavostí za mokra a cestovním výkonem.

Design pneumatiky Trailmax Raid 40/60 byl inspirován oblíbenou pneumatikou Dunlop D908RR Rally Raid, která byla navržena pro agresivní dobrodružné a terénní jízdy. Nezaměnitelný blokový design běhounu pneumatiky D908RR je klíčovou součástí dezénu nové Trailmax Raid. Plášť Raidu využívá spoje mezi bloky běhounu, které zlepšují ovladatelnost a stabilitu těžších kol, zatímco přilnavost při vyšších úhlech náklonu při jízdě po silnici zajišťují menší mezery mezi ramenními bloky. Velké středové bloky na zadní pneumatice jsou navrženy tak, aby si poradily s jízdou po silnici a vysokým výkonem.

Tento terénní dezén je kombinován s nejnovějšími technologiemi společnosti Dunlop, které jsou k dispozici v jejích prémiových silničních a terénních pneumatikách. Mezi ně patří například vysoce disperzní silika s vysokou povrchovou plochou, což zvyšuje kilometrový nájezd a přilnavost za mokra. Zvýšený podíl siliky také podporuje pružnost směsi při nízkých teplotách.



Nový Trailmax Raid je velmi očekávaným přírůstkem do trailové řady Dunlop, který doplňuje již prodávaný Trailmax Mission, který se od svého uvedení na trh stal jednou z nejoblíbenějších pneumatik pro adventury. Missiony nyní nesou poměrové označení 60/40 (60 % pro použití na silnici a 40 % pro použití mimo silnici) a jsou tedy vhodnější pro jezdce, kteří většinu své jízdy stráví na zpevněné cestě. Pro ty, kteří to mají obráceně, je tu nový Trailmax Raid.


Sortiment Dunlopu pokrývá ale všechny možné poměry, sahá od pneumatiky D908RR orientované především na jízdu v terénu až po neuvěřitelně všestrannou pneumatiku Mutant, které zvládnou snad jakýkoliv povrch. Doplnění pneumatiky Trailmax Raid pokrývá potřeby jezdců, kteří od svých dobrodružných motocyklů vyžadují větší jistotu v terénu.

Pneumatiky Trailmax Raid jsou k dispozici ve třech předních rozměrech pokrývajících 19 a 21palcová kola a v šesti zadních rozměrech pro 17 a 18palcová kola.

 


Images by Dunlop Motorcycle Tires