Nové Michelinky Defender LTX M/S2 a Defender LTX Platinum jsou šité na míru silným truckům, pick-upům a SUV

Vzhledem k tomu, že trh s lehkými nákladními vozy se neustále vyvíjí a luxusní silné SUV, picku-upy a trucky překonávají vlastnosti leckterých nákladních vozů, uvádí Michelin na trh nové pneumatiky Defender LTX M/S2 a Defender LTX Platinum, které zákazníkům poskytují odolnost a výdrž bez ohledu na roční období.

„Spotřebitelé lehkých nákladních vozidel mají ve srovnání s předchozími generacemi nové požadavky a přání na svá vozidla a Michelin na tuto výzvu reaguje modernizací řady pneumatik LTX,“ uvedla Debora Junca, senior brand directorka společnosti Michelin North America, Inc. „Vytvořením nových produktů, jako jsou pneumatiky Defender LTX Platinum a Defender LTX M/S2, plníme náš slib dlouhé životnosti bez kompromisů tím, že jsme lídrem v oblasti kilometrového nájezdu. Když zákazník vidí název LTX, může důvěřovat výkonnosti po celou dobu životnosti pneumatiky.“

Defender LTX M/S2

Pneumatika Defender LTX M/S2, která pokračuje v odkazu pneumatik LTX jako jedné z nejlepších pneumatik pro lehké nákladní vozy na trhu, využívá aktualizovanou směs Evertread 2.0, která zajišťuje nejlepší výkonnost běhounu s vynikající přilnavostí na mokru a sněhu po celou dobu životnosti pneumatiky. Pneumatika Defender LTX M/S2, která se prezentuje velmi vysokým kilometrvým nájezdem pro rozměry Euro-Metric a o něco nižším pro rozměry LT-Metric, bude mít 53 rozměrů poskytujících pokrytí na všechny pickupy a tradiční SUV z roku 2013 a novější.

Defender LTX Platinum

Nová pneumatika Defender LTX Platinum, která vychází vstříc potřebám rostoucího trhu těžkých a luxusních pickupů (vznilky na míru americkému trhu), nabídne šest rozměrů 20″ ráfků se špičkovým estetickým vzhledem a výrazně lepší životností běhounu než konkurenční pneu. Zcela nový dezén běhounu a směs pneumatiky Defender LTX Platinum, odvozené z technologie pro těžké nákladní vozy Michelin, zajišťují vynikající přilnavost na mokru a sněhu po celou dobu životnosti pneumatiky.

Pneumatiky Defender LTX M/S2 i Defender LTX Platinum, které dědí tradici pohodlí pneumatik Michelin LTX, jsou navrženy pro hladké a rovnoměrné opotřebení, takže poslední kilometr je stejně pohodlně tichý jako ten první. Velikosti obou pneumatik budou uváděny na trh postupně v průběhu několika příštích měsíců.

 


Images by Michelin North America, Inc.