Offroadová Yokohama Geolandar X-MT získává cenu Red Dot Award

Společnost Yokohama Tire oznámila, že její X-MT získala v kategorii Produktový design prestižní cenu Red Dot za rok 2019. Je to již druhé významné ocenění, které X-MT získala, už v prosinci získala cenu Good Design.

X-MT je k dispozici v 15 velikostech, od 17 palců do 24 palců, s vnějšími průměry až 40 palců. Extrémní bahenní terénní pneumatika má nezdolnou přilnavost a zabijácký vzhled. Spolu s vynikajícím běhounem a jízdními vlastnostmi oslovila řadu spotřebitelů – od jezdců po skalách po nadšence do trucků. Podařilo se u ní dosáhnout výjimečné rovnováhy cena / výkon.

\"\"\“Jsme velmi hrdí na náš Geolandar X-MT a nesmírně poctěni, že jsme získali ocenění Red Dot Award,\“ řekl k tomu Andrew Briggs, viceprezident marketingu a produktového managementu společnosti Yokohama.

Red Dot Awards oceňují každoročně ty nejlepší výrobky. Porota hodnotí přihlášené produkty a známou červenou tečku uděluje pouze těm výrobkům, které prokáží vysokou kvalitu designu. Proces hodnocení je založen na různých kritériích posuzování, včetně míry inovace, funkčnosti, ergonomie, trvanlivosti, symbolického a emocionálního obsahu a samozřejmé kvality a ekologické kompatibility. Gratulujeme.

 

 

Photo by Yokohama