Prémiová cestovní pneu pro sedany s run-flat technologií od Bridgestonu zvládne hodně dlouhé jízdy

Bridgestone uvede zcela nové prémiové cestovní pneumatiky Bridgestone DriveGuard Plus a nechává se inspirovat americkými zákazníky. Tato pneu je podle Bridgestone navržena tak, aby poskytovala pohodlnou a dlouhou jízdu podpořenou zárukou prodloužené mobility. Kromě nejlepší technologie run-flat ve své třídě nabízí pneumatika DriveGuard Plus vylepšené vlastnosti za mokra a v zimě, což má zaručit celoroční spolehlivost.

„Když jsme navrhovali novou generaci pneumatiky Bridgestone DriveGuard, bylo naším cílem vyrobit pneumatiku typu run-flat, která výrazně omezí kompromisy,“ uvedla Mirella Cielo, prezidentka pro prodej a marketing náhradních pneumatik pro spotřebitele společnosti Bridgestone Americas. „Pneumatika DriveGuard Plus je důležitým krokem k tomu, aby více řidičů mělo k dispozici věgší mobilitu, která jim pomůže vylepšit jejich jízdy.“

Zmíněná technologie run-flat zajišťuje, že vozidla mohou po defektu pokračovat v jízdě až 80 km rychlostí až 125 km/h. Pneumatika DriveGuard Plus je vybavena technologií s plnou hloubkou 3D lamel a je navržena tak, aby fungovala po celý rok a měla lepší výkon v mokrých a zimních podmínkách. Asymetrický dezén běhounu a konstrukce žeber uvnitř pneumatiky zajišťují jisté řízení a tichou jízdu pro maximalizaci bezpečnosti řidiče, aniž by byl obětován komfort.

Mezi hlavní charasteriky a novinky pneumatiky Bridgestone DriveGuard Plus patří:

  • 12% zlepšení odolnosti proti hydroplaningu v zatáčkách (nová pneu)
  • 8% zlepšení odolnosti proti hydroplaningu v zatáčkách (opotřebovaná pneu)
  • o 40 stop kratší brzdění na sněhu
  • o 5 % lepší zrychlení než u konkurence

Nová řada náhradních pneumatik DriveGuard Plus je určena pro oblíbené sedany a crossovery, včetně Audi Q3, BMW řady 3, Infiniti Q50, Lexus NX, Mercedes-Benz třídy C a crossoverů Mercedes-Benz GLA/GLB a Bridgestone ji zatím plánuje distribuovat je v Americe.


Images by Bridgestone Americas