Chcete opravdu odolnou pneu, co projede stavbou bez defektu? Zkuste Cooper Discoverer S/T MAXX

Pneumatika Cooper Discoverer S/T MAXX navržena přesně tak, aby zvládla i ty nejnáročnější podmínky.

Náročný terén je pro pneumatiku Discoverer S/T MAXX denním chlebem. S/T Maxx se vyznačuje skutečně impozantním dezénem, který pomáhá zvládat náročné podmínky s masivní odolností a přilnavostí.

Pneumatika Discoverer S/T MAXX poskytuje silný výkon na silnici po celý rok a je vybavena konstrukcí Armor Tek3 což přináší velkou odolnost a je vyroben ze směsi díky které je běhoun odolný proti prořezávání a odštěpování. Pneumatika Discoverer S/T MAXX je vybavena hybridním dezénem s 4-5 žebry pro náročný terén a poskytuje nízkou hlučnost dezénu a rovnoměrné opotřebení.

Je vyrobena s neparalelními stěnami drážek, které pomáhají snižovat zadržování kamenů a odolávají prořezávání a odlamování. A konečně žebrování uzpůsobené pro odhazováníí kamenů napomáhají odvádění nečistot.

Díky skutečně impozantnímu dezénu vám pomohou zvládnout náročné podmínky s větší odolností a přilnavostí než řada konkurentů. Pneumatika Discoverer S/T MAXX poskytuje silný výkon i na silnici, a to po celý rok.

Velvyslanec značky Cooper Tire a dakarská legenda Xavi Foj dosáhl na pneumatikách Cooper velkých úspěchů v nejslavnější vytrvalostní rallye na světě i díky těmto pneumatikám. Gumy S/T MAXX v extrémních soutěžích pomohly při vývoji nové pneumatiky S/T MAXX POR, neboli „Professional Off Road“.

Discoverer S/T MAXX POR má oprosti Discoverer S/T MAXX ještě odolnější směs a je určena pro jízdu s pohonem 4×4 v extrémních podmínkách. Obě pneu pak prokázaly že umí zvládnout nejnáročnější terény od ledového mrazu na Sibiři až po kamenité pouště Afriky.


Images by Cooper Tire & Rubber Company