Toyo představili pneumatiku Celsius Sport Ultra-High Performance All-Weather určenou pro vysoce výkonné vozy

Americký výronce Toyo Tire představuje pneumatiku Toyo Celsius Sport Ultra-High Performance All-Weather Tire. Pneumatika Celsius Sport je navržena tak, aby poskytovala vynikající trakci v proměnlivých povětrnostních podmínkách pro vysoce výkonné luxusní vozy, CUV a SUV.

Je opatřena symbolem tří vrcholků a sněhové vločky označujícím její schopnosti na sněhu, sněhové břečce a ledu pro skutečný výkon za každého počasí. Tato zcela nová pneumatika se připojuje k celé řadě produktů Celsius All-Weather, která zahrnuje Celsius, Celsius CUV a Celsius Cargo určenou pro osobní automobily, vozy CUV, SUV, užitkové dodávky a lehké nákladní vozy.

Pneumatika Celsius Sport má mnoho klíčových vlastností, které napomáhají jejímu celoročnímu výkonu. Mezi tyto vlastnosti patří vysoká hustota lamel, vícevlnné lamely, klikaté bloky běhounu a široké drážky s trakčními lištami, které optimalizují trakci za každého počasí v zimě. Specializovaná směs s obsahem siliky zajišťuje vysokou přilnavost za mokra i za sucha a zároveň zachovává pružnost v chladném podnebí. Velmi výkonná konstrukce pláště zlepšuje odezvu, ovladatelnost a zajišťuje rovnoměrnější přítlak při akceleraci, brzdění a zatáčení.

„Rychlý růst jména Celsius dokazuje, jak je pro spotřebitele důležité pohodlí a užitek za každého počasí,“ řekl Cameron Parsons, produktový inženýr a analytik pro oblast konkurence a speciálních pneumatik společnosti Toyo Tire U.S.A. Corp. „Vzhledem k tomu, že obliba kategorie pneumatik do každého počasí stále roste, jsme rádi, že můžeme tyto výhody nabídnout i zákazníkům, kteří hledají prémiový produkt s vyšším výkonem v podobě pneumatiky Celsius Sport.“

Řidiči, kteří hledají skutečně celoroční, vysoce výkonnou pneumatiku, ocení bezpečnost a všestrannost, přesné ovládání a jízdní komfort pneumatiky Celsius Sport. Zcela nová pneumatika bude k dispozici ve 43 rozměrech, které se hodí na 17 až 22palcová kola.


Images by Toyo Tire Corporation