Výrobce Giti vstupuje na evropský trh s pneu pro SUV a 4×4

Na trh byla uvedena nová terénní pneumatika Giti4x4 AT71, která nabízí dobrodružnějším motoristům přesné ovládání a odolný výkon na silnici i v terénu.

Je to vůbec poprvé, co je pneumatika značky Gitti v Evropě dostupná v terénní verzi. Pneumatika Gti 4×4 AT71 je určena pro širokou škálu typů vozidel od SUV s pohonem všech kol až po těžké pick-upy, a to v osmi rozměrech včetně ráfků o velikosti 17-20″, šířky průřezu 245-285, sériových rozměrů 50-70 a rychlostních indexů S a T. Evropské značení udává přilnavost za mokra A-C, valivý odpor C-D a hlučnost B.

Giti4x4 AT71 byla navržena s dostatečně otevřenou příčnými drážkami, kterě účinně odstraňují usazeniny a zlepšují výkon v terénu. Bočnicová zábrana v kombinaci s ní zajišťuje dodatečnou trakci v terénu.

Speciální směs běhounu zlepšuje trakci, snižuje hlučnost, poskytuje vyšší přilnavost za mokra a zlepšuje valivý odpor, zatímco patentovaná struktura patky zajišťuje lepší odolnost. Prémiový dojem dotváří bílý nápis na bočnici.

Fabio Pecci-Boriani, produktový manažer společnosti Giti Tire Europe, řekl: „V celosvětovém měřítku jsme již uznávaným výrobcem na trhu s terénními pneumatikami, takže přenesení tohoto know-how a technologie do Evropy je skvělým krokem. Pneumatika Giti4x4 AT71 je pneumatika prémiové kvality, která podává stejně dobré výkony na všech površích. Při použití na správných vozech SUV a těžkých pick-upech s pohonem AWD posune vaše dobrodružství na vyšší úroveň, ať už jedete po silnici, nebo po štěrku, blátě či písku.“

Giti Tire je společnost se sídlem v Singapuru, která vyrábí pneumatiky v osmi výrobních závodech, zaměstnává více než 32000 zaměstnanců po celém světě a distribuuje je do více než 130 zemí světa. V roce 2019 se společnost Giti umístila na 11. místě na světě v oblasti výroby pneumatik na základě tržeb.


Images by Giti Tire