Kdo dělá nejlepší letní pneu? Podle Auto Bildu je to Goodyear

Přední německý časopis Auto Bild udělil společnosti Goodyear prestižní titul Výrobce letních pneumatik roku. Magazín tak vyzdvihnul oceněné produkty Goodyear napříč celou jejich řadou za dynamický špičkový výkon navíc dosažený udržitelným způsobem.

Toto nejnovější ocenění bylo zveřejněno ve vydání časopisu Auto Bild z 13. dubna 2022 a je vyústěním řady nedávných vítězství společnosti Goodyear v rodině časopisů Auto Bild, které udělily ocenění pro pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 63, EfficientGrip 2 SUV4 a EfficientGrip Performance 25.

Titulek článku o oceněné uvádí, že „nejlepší letní pneumatiky pocházejí od společnosti Goodyear“, a dále vysvětluje, že „nové modely pneumatik Goodyear přesvědčují jak dynamickým špičkovým výkonem, tak i udržitelností orientovanou na budoucnost“.

Tento nejnovější úspěch navíc navazuje na ocenění společnosti Goodyear jako výrobce celoročních pneumatik roku 2020 a 2021, které uděluje časopis Auto Bild se zvláštním zaměřením na model Vector 4Seasons Gen-36.

Nejnovějším vítězným přírůstkem do nabídky letních pneumatik Goodyear je Eagle F1 Asymmetric 6, pneumatika s ultravysokým výkonem (UHP), která je navržena tak, aby byla „připravena na všechno“, a kombinuje výkon na suchu i mokru, účinnost a připravenost pro elektromobily a budoucí mobilitu.


Images by Goodyear Tyres UK Limited