ADVAN Sport V107 dorazila, je připravena na silná auta

Řada velmi výkonných pneumatik ADVAN společnosti Yokohama Tire má nového člena rodiny: ADVAN Sport V107

„Díky nové směsi a konstrukci není u pneumatiky ADVAN Sport V107 nemá žádné kompromisy,“ řekl Drew Dayton, senior manažer pro plánování produktů společnosti Yokohama pro spotřebitelské pneumatiky. „Poskytuje vynikající výkon na mokré/suché vozovce, vynikající přilnavost, přesné ovládání, stabilitu řidiče při vysokých rychlostech a samozřejmě tichou a pohodlnou jízdu – to vše a ještě více řidiči očekávají od prémiové ultra výkonné řady ADVAN společnosti Yokohama.“

Mezi nejdůležitější vlastnosti pneumatiky V107 patří:

  • Vynikající přilnavost pochází z nové, ultra-mikrosilikové směsi, která zlepšuje přilnavost při zatáčení a brzdění na mokru i suchu.
  • Citlivá ovladatelnost vychází z maticové vrstvy Rayon, která zlepšuje výkon řízení na suché vozovce tím, že účinně přenáší sílu na povrch vozovky. Pokročilá konstrukce běhounu s pevnými středovými žebry navíc zajišťuje stálý kontakt s povrchem vozovky a zlepšuje tak odezvu při řízení a zatáčení.

  • Stabilitu při vysokých rychlostech zajišťuje profil s tvarovou strukturou. Rayonové a polyamidové lamely pláště vytvářejí vylepšený tvar průřezu, který zajišťuje rovnoměrný tlak na povrch vozovky a zlepšuje řízení a průjezd zatáčkou.
  • Tiché jízdy je dosaženo díky technologii tichých lamel Yokohama. Unikátně tvarované lamely umístěné podél vnitřních žeber snižují vnější hluk vozidla.

Nová pneumatika je zpočátku k dispozici v 54 rozměrech od 18 do 22 palců, další rozměry až do 23 palců budou k dispozici na začátku roku 2023.


Images by Yokohama Tire Corporation