Apollo má nové celoročky Vredestein Pinza HT pro SUV a pickupy

Společnost Apollo rozšiřuje řadu svých pneu pro větší vozidla o pneumatiku Vredestein Pinza HT, celoroční silniční pneumatiku určenou pro pickupy, SUV a crossovery.

Symetrický dezén pneumatiky Pinza HT je tvořen z celoroční běhounové směsi vyvinuté pro zlepšení opotřebení běhounu. Větší ramenní bloky napříč pneumatikou pomáhají stabilizovat zatáčení pro jistější ovládání u vozidel s vyšším těžištěm nebo s větším zatížením.

Další vlastnosti zajišťují, že Pinza HT je dobře použitelná celoroční pneumatika. Oddělené bloky běhounu jsou odstupňované, aby se minimalizovala hlučnost běhounu, zatímco velké průchozí zářezy pomáhají odvádět vodu do velkých obvodových drážek a snižují tak hydroplaning. Bloky běhounu mají také husté lamely navržené tak, aby poskytovaly záběrové hrany pro maximální přilnavost v kluzkých nebo mokrých podmínkách.

Pinza HT nabídne vysoce odolnou pneumatiku pro řidiče, kteří na svých vozidlech najezdí mnoho kilometrů za prací nebo rekreací a hledají maximální životnost běhounu. Připojí se k šesti dalším řadám pneumatik Vredestein a stejně jako ostatní řady bude vynikat vlastní jedinečně navrženou vizuální identitou, která ji pomůže odlišit od ostatních pneumatik na trhu.

„Pinza HT je dokonalým příkladem úsilí našich marketingových a výzkumných týmů o vytvoření ideální pneumatiky pro nákladní vozy a vozy SUV,“ říká Abhishek Bisht, asistent viceprezidenta společnosti pro Ameriku. „Tato nová dálniční a terénní pneumatika byla testována v nejrůznějších podmínkách – na tisíce kilometrů – aby bylo zajištěno, že koncový zákazník získá od své dálniční pneumatiky optimální výkon, komfort a odolnost.“

images by Apollo Tyres Ltd.