Nové celoročky pro dodávky? Zkuste novinku BluEarth-Van All Season RY61 od Yokohamy

Zbrusu nová celoroční pneumatika BluEarth-Van All Season RY61 od společnosti Yokohama splňuje všechny potřebné parametry pneumatik pro užitkové vozy: dlouhou životnost, odolnost a spolehlivost.

„Pneumatika BluEarth-Van All Season RY61 je ideální pro menší firmy i pro větší dodávkové flotily,“ řekl Drew Dayton, senior manažer pro plánování produktů společnosti Yokohama v oblasti spotřebních pneumatik. „To proto, že pneumatika RY61 nabízí optimální rovnováhu mezi dlouhým opotřebením běhounu, vynikající odolností a spolehlivým výkonem po celý rok.“

Jistotu celoroční trakce dodávají pneu velké středové bloky běhounu, které vytvářejí lepší kontakt s povrchem vozovky a zvyšují tuhost běhounu pro lepší výkon na suchu. Také 3D sněhové lamely zvyšují výkon na sněhu a vytvářejí stovky záběrových hran pro lepší výkon na ledu.

Dlouhou životnost běhounu zajišťuje optimalizovaná konstrukce běhounu, která obsahuje kombinaci velkých středových bloků a hranatých ramenních bloků. Ty tvoří stabilní stopu, která prodlužuje životnost běhounu tím, že zabraňuje jeho nepravidelnému opotřebení.

Odolná konstrukce je dosažena dodatečnou ochranou proti odlepení patky tím, že zabraňuje opotřebení patky a kostry při vysokém zatížení. Navíc vroubkování proti praskání díky geometrickému designu ve tvaru kostek na bočnici zabraňuje vzniku trhlin a zkrácení životnosti pneumatiky.

Technologie pro úsporu paliva je přítomna prostřednictvím trojité polymerové směsi, která se vyznačuje dokonalou rovnováhou polymerů, siliky a karbonu pro snížení valivého odporu pro lepší úsporu paliva.

Pneumatika RY61 je nyní k dispozici ve třech rozměrech, které pokrývají nejoblíbenější výbavy dodávek na současném trhu. Další čtyři rozměry budou nabízeny na začátku roku 2023.


Images by YOKOHAMA Europe