Bridgestone Turanza All Season 6 vítězí v testu letních pneu pro SUV 2023

Pneumatika Bridgestone Turanza All Season 6 s technologiemi ENLITEN byla díky svým působivým jízdním vlastnostem a nejlepším hodnocením v mokrých a zasněžených podmínkách vyhlášena vítězem testu celoročních pneumatik pro SUV 2023 prestižního německého časopisu Auto Bild Allrad.

Prémiová celoroční pneumatika pro cestovní vozy exceluje v kategorii ovladatelnosti na sněhu, kde podává výkony na úrovni zimní pneumatiky a získala nejlepší známku v brzdění na mokru. V rozměru 235/65 R 17 se pneumatika Turanza All Season 6 umístila na prvním místě a odborníci z Auto Bild Allrad ji chválí jako „příkladnou“.

Skutečnost, že pneumatika Bridgestone Turanza All Season 6 dokáže vyniknout za všech povětrnostních podmínek, jasně prokázal test celoročních pneumatik pro SUV časopisu Auto Bild Allrad. Ať už na sněhu, mokru nebo na suché vozovce, prémiová celoroční pneumatika pro cestovní vozy podává vynikající výkony a odborníci z testovacího oddělení renomovaného časopisu ji korunovali vítězem testu.

Kromě bezkonkurenčního výkonu v kategoriích ovladatelnosti a trakce na sněhu zazářila tato univerzální pneumatika zejména při brzdění na mokré vozovce, kde podává „působivý výkon“. S nejkratší brzdnou dráhou v testu Turanza All Season 6 nejenže překonává konkurenci, ale také referenční letní pneumatiky.

„Výsledky testu celoročních pneumatik pro vozy SUV časopisu Auto Bild Allrad nás obzvláště těší. Vítězství naší pneumatiky Turanza All Season 6 v testu je nejen důkazem naší pokročilé práce v oblasti výzkumu a vývoje, ale také vyjádřením našeho trvalého závazku k bezpečnosti silničního provozu,“ říká Steven De Bock, viceprezident pro spotřební výměnu a originální spotřebu společnosti Bridgestone EMIA. „Budeme se i nadále soustředit na poskytování špičkových prémiových produktů našim zákazníkům a obchodním partnerům, čímž dále posílíme důvěru v pokrokovou mobilitu.“

Pneumatika Bridgestone Turanza All Season 6 s vynikající ovladatelností a kilometrovým výkonem je ideální pro celoroční použití. Byla speciálně navržena tak, aby vybavila řidiče pro každodenní výzvy v každém ročním období. Tato celoroční pneumatika pro cestovní vozy byla navíc vyvinuta s technologií ENLITEN, což je kombinace mnoha nejmodernějších technologií, které zajišťují maximální bezpečnost, vynikající výkonnost pneumatiky a lepší udržitelnost. Pneumatika Bridgestone Turanza All Season 6 je odpovědí na rostoucí rozšíření celoročních pneumatik na evropském trhu, jehož jsme svědky v posledních několika letech.

 


Images by Bridgestone Corporation