Cooper má výhodné celoročky pro firemní i privátní dodávky

Společnost Cooper Tire Europe s uvádí na trh celoroční pneumatiky Cooper Evolution Van. Pneumatika se pyšní homologací 3PMSF (zimní certifikát) a je navržena tak, aby řidiči dodávek mohli jezdit nejen po celý rok, ale i za každého počasí.

Mezi nejvýznamnější vlastnosti pneumatiky Cooper Evolution Van All Season patří špičkový dezén, který zajišťuje konzistentní přilnavost a předvídatelnost v zatáčkách a zároveň vytváří rovnoměrnou stopu, spolu s mezerami vi běhounu, které byly optimalizovány pro vysoký výkon na mokru a sněhu, podpořený vyváženou výškou a délkou lamel a blokových hran a klikatými drážkami. Tyto výhody jsou podpořeny hodnocením 3PMSF.

Pneumatika Cooper Evolution Van All Season bude zpočátku k dispozici v pěti rozměrech na 15- a 16palcových ráfcích. Nabízené rozměry zahrnují 215/70R15 pro 15palcové ráfky a rozmezí od 205/65R16 do 235/65R16 pro 16palcové ráfky. Dalších 5 rozměrů má následovat pozdějí v roce 2022.

Řada pneumatik Cooper pro dodávky již zahrnuje letní pneumatiky Evolution Van a zimní pneumatiky WM-Van. Uvedením celoroční pneumatiky Cooper Evolution Van nyní společnost Cooper nabízí pneumatiky pro dodávky do všech podmínek.

Gavin Edwards, generální ředitel Evropského technického centra společnosti Cooper Tire Europe, řekl: „S pneumatikami Cooper Evolution Van All Season můžeme řidičům dodávek poskytnout celoroční výkon v jedné sadě pneumatik. Těšíme se, až se tato pneumatika objeví na silnicích spolu s našimi stávajícími letními a zimními produkty pro dodávky.“

Tato pneu potěší zejména majitele firemních dodávek, kteří nechtějí pravidelně přezouvat.


Images by Cooper Tire & Rubber Company Europe Limited