FOTKY: Ty nejšílenější snímky z pneuservisů

Každý, kdo pracuje se zákazníky, má historek na rozdávání. Ale s čím jsou někdy schopní zajet lidé do pneuservisu, nad tím zůstává rozum stát. Obzvláště s přihlédnutím k tomu, že pneu jsou jeden ze zásadních faktorů, který ovlivňuje bezpečnost na silnici jak vaši, tak vašeho okolí. Tyto fotografie pořídili samotní mechanici. Podívejte se na to nejlepší z těch nejhorších případů.

Takzvaná „dětská hlava“ už se dnes vidí zřídka. Ale celá rodinka je opravdu unikát. V podstatě se jedná o čistý zázrak, že zákazník do pneuservisu vůbec dojel.

Zákazník přijel s gumou s nápisem MADE IN USSR. To znamená vyrobeno v SSSR. Hodí se dodat, že Sovětský svaz, na který zkratka odkazuje, se rozpadl v roce 1991. Mechanik který foto pořídil, byl mladší než ta pneumatika.

Zakázkový list, popis závady: „Zákazník udává, že zadní brzdy zní jako Dory z Hledá se Nemo, když mluví s velrybou.“ Taky vaše auto mluví velrybí řečí?

S tímhle zákazník PŘIJEL a podle jeho slov takto jezdil tři dny! Když se ho ptal mechanik na důvod takového hazardování, tak prý proto, že zákazník neměl rezervu. Když se opravář podíval do kufru, byla tam nepoužitá rezerva i s heverem. Dá se na to něco říct?

A tohle je opravdová lahůdka. Tyto pneu dávají slovnímu spojení „sjetá guma“ zcela nový rozměr. Mechanici chtěli okamžitě vyměnit všechny čtyři gumy, už proto, že zákazník přijel do servisu během deštivého dne. Zákazník to ovšem odmítl. Servis si nechal od zákazníka podepsat zřeknutí se odpovědnosti. Asi se také rád fotí v zrcadle. S takovými pneu ovšem neřídíte auto, ale vražednou zbraň.

Tohle je naštěstí jedna z těch veselejších. Když automechanik dostal zprávu, že tam někdo nechal gril a má se mu podívat na brzdy a geometrii, pochopitelně čekal, že si z něho jeho kolegové vystřelili. Evidentně ne.

Za tohle výjimečně nemůže zákazník, ale věděli jste, že k výměně autobaterie u Ferrari potřebujete pneuservis?

Tady přijel zákazník s tím, že asi píchnul. Když mechanik prohlédnul ráfky a zális, nevěřil tomu co uviděl. Tohle musela být obrovská porce energie, když prorazila celé kolo. Mohl si toho řidič vůbec nevšimnout? Oprava se pochopitelně změnila na nákup nového kola a účet na raketu.

A na závěr jedna hádanka: Víte, podvozek jakého auta je vidět na zvedáku? Takový určitě neuvidíte každý den. Je to Tesla model S, se svým typickým skateboardovým designem. Celé dno šasi tvoří jedna velká baterie.

 

Images by reddit, Bootels, amgtech724