Zimní pneu Hankook se v letošních testech rozhodně nemají za co stydět

Společnost Hankook nabízí ve své řadě zimních pneumatik dva vysoce kvalitní produkty – zimní modely Winter i*cept RS2 a nový Winter i*cept evo3, které se pro řadu řidičů ukázaly být dobrou volbou. Tyto modely Hankook se nedávno velmi dobře umístily v několika nezávislých testech pneumatik prováděných evropskými obchodními časopisy a organizacemi.

Nový vlajkový produkt Winter i*cept evo3, který je k dispozici ve více než 90 velikostech, získal v roce svého uvedení na trh dvakrát nejvyšší hodnocení „Exemplary“, tedy pneu příkladné kvality, od předního evropského automobilového časopisu Auto Bild a jeho přidruženého časopisu Auto Bild Sportscars. A nezaostal ani model Winter i*cept RS2, jenž získal velmi slušné hodnocení „Dobrý“ od největšího německého automobilového klubu ADAC spolu s evropskými testovacími partnery.

Winter i*cept RS2 si získaly testery především kvůli svému výkonu na mokru, kde se umístily mezi nejlepšími

Kromě toho byly RS2 jedním z pouhých dvou modelů, které obdržely doporučení k nákupu od předního britského automobilového časopisu Auto Express. Navíc byly i*cept RS2 oceněny označeními „velmi doporučujeme“ i „nejlepší poměr cena/výkon ve své třídě“ od renomovaného německého automobilového časopisu Auto Zeitung.

Pokud tedy hledáte zimní pneu za rozumnou cenu, výsledky testů v roce 2020 doporučují rozhodně Hankooky minimálně zvážit.


Images by Hankook Tire, Auto Express and Auto Bild