Goodyear představí svou novou zimní WinterCommand Ultra s vysokou trakcí zatím pouze v Severní Americe

Již dříve ohlášená pneu Goodyear WinterCommand Ultra je nyní možné zakoupit, i když prozatím pouze v USA a Kanadě. Provází ji výjimečný výkon, na ledu a sněhu a získala hodnocení nejlepší pneu mezi předními konkurenty v oblasti ovládání za mokra, přilnavosti za mokra v zatáčkách, aquaplaningu při jízdě hlubší vodou a v oblasti jízdního komfortu.

Tato prémiová bezhřebá zimní pneumatika má 50 velikostí a nabízí optimální přilnavost pro řidiče, kteří chtějí maximalizovat trakci a zvýšit startovací a brzdný záběr v zimních jízdních podmínkách.

Mezi hlavní taháky Goodyear WinterCommand Ultra patří zejména:

  • Fenomenální zimní výkon díky kryo-adaptivní směsi, která je navržená tak, aby zlepšila poddajnost a umožnila řidičům mít vůz pod kontrolou i v extrémním chladu
  • Technologie V-Tred, která zahrnuje hydro-dynamické drážky pro maximalizaci odvádění vody. Ty samé drážky pak odvádí i sněhovou břečku.
  • Dokonalá kontrola a akcelerace s technologií ActiveGrip, která nabízí výjimečnou ovladatelnost a trakci za mokra a na rozbředlém sněhu.
  • Aktivní dezénové bloky se zářezy a technologie Adaptive SipeGrip, poskytující vynikající sílu záběru za kluzkých podmínek způsobených deštěm, sněhem a ledem.

Goodyear WinterCommand Ultra byla prozatím uvedena jen v USA a Kanadě, a to ve 23 počátečních velikostech, které pokrývají průměry ráfků 15 až 18 palců a zaměřují se na sedany a CUV. V roce 2021 bude představeno přibližně 27 dalších velikostí pro průměr ráfku ráfku 18 až 20 palců. Mezi potenciální ideální kandidáty budou patřit Audi A6, BMW řady 3, Nissan Rogue, Dodge Charger, Volvo XC90 a GMC Acadia.


Images by The Goodyear Tire & Rubber Company