Goodyear uvede pneu pro stavební stroje, které údajně nebudou mít konkurenci

Společnost Goodyear Tire & Rubber Company před několika dny uspořádala svou každoroční konferenci prodejců pod heslem Driving Forward, to vše během tohoto roku bezprecedentních výzev. Konference probíhala virtuálně a GOODYEAR na ní představil tři nové pneumatiky v segmentu pracovních terréních pneumatik, které výrobce uvede na trh v roce 2021.

Tyto pneumatiky jsou součástí nové řady Goodyear Wrangler Workhorse Powerline, což je segment profesionálních gum pro těžké stavební a jiné podobně zaměřené stroje.

Těmi třemi novinkami jsou:


The Wrangler Workhorse HT: Tato pneumatika se vyznačuje dlouhou životnost a je opatřena zárukou na běhoun na nájezd 60000 mil, V oblasti spolehlivosti, životnosti a trakci běhounu si výrobce kvlaitami gumy tedy docela jistý.

Wrangler Workhorse AT: Terénní pneumatika se zárukou na běhoun na 50.000 mil. Workhorse AT má fungovat stejně dobře v terénu i na silnici a umožňuje tak řidičům přístup na vzdálená pracoviště.

Wrangler Workhorse RT: Model RT nabídne odolný offroadový výkon s vynikající trakcí, je odolný vůči prořezu ostrými odlomky a volitelně nabídne kovové hřeby. Pneumatika poskytne záruku na běhoun 40.000 mil a umožňuje řidičům cestovat po dálnicích, ve městech nebo mimo silnici.

„S hrdostí mohu říci, že přidáním těchto nových terénních pneumatik do produktového portfolia společnosti Goodyear naše firma předstihla svou konkurenci. Naše úsilí o vytvoření produktové řady zaměřené na špičkový výkon vyústilo v produkt, který na trhu nemá obdoby,“ dodal Mike Dwyer, vedoucí sekce pneumatik pro zákazníky Goodyear.

Wrangler Workhorse AT a RT mají navíc celoroční označení Three-Peak Mountain Snowflake a nabízejí kvalitní trakci i v drsných zimních podmínkách.

 
Images by Goodyear Tire & Rubber Company