Hankook vstupuje na trh přívěsových a karavanových pneu dvěma zajímavými produkty

Výrobce pneumatik Hankook Tire nyní vstoupil do segmentu pneumatik pro přívěsy. Hankook nabídne přívěsovou pneu Vantra, která bude pasovat na většinu oblíbených přívěsů.

Vantra Trailer se vyrábí v devíti velikostech, zatímco Vantra Trailer TH31, která je určena pro vysoké zatížení, bude ve třech velikostech. Výrobky jsou konstruovány tak, aby fungovaly na vozidlech jako jsou karavany, přívěsy, cestovní přívěsy, nebo i valníky, přívěsy pro lodě a přívěsy pro koně, a jsou navrženy tak, aby poskytovaly výjimečnou odolnost a stabilitu v těžkých podmínkách.

Vantra Trailer se vyznačuje blokovým vzorkem s vysokou tuhostí a dělícími drážkami optimalizovanými pro vysoký výkon. Jejich konstrukce je navržena s ohledem na zvýšenou odolnost a stabilitu a lepší trakci za všech silničních podmínek.

Vantra Trailer TH31 pro vysoké zatížení je zkonstruována se čtyřmi hlavními klikatými drážkami, které zajišťují vynikající trakci a odvod vody za různých podmínek na silnici, a s asymetrickými drážkami, které pomáhají odhazovat kamínky. Pneumatika má také celoocelovou radiální strukturu pro maximální životnost a také nový systém míchání směsí nazvaný Innovation Mixing System (IMS), který minimalizuje odpojení polymerních řetězců a oxidaci pro zvýšení odolnosti.

„Zavázali jsme se nabízet výrobky, které spotřebitelům umožní užít si svobodu otevřené silnice, ale také dobrodružství v přírodě. Produkty Vantra Trailer, které jsou ideální pro lodní, nákladní a další typy přívěsů a karavany, nabízejí nadšencům outdoorových sportů stejně vysokou úroveň kvality a výkonu jakou mají naše pneu pro osobní, SUV a lehké nákladní vozy,“ řekl Curtis Brison, viceprezident prodeje Hankook. „Máme radost ze vstupu do tohoto segmentu a těšíme se na to, že budeme moci zásobovat tento trh našimi novými a inovativními produkty Vantra Trailer.“

„Jako naše vůbec první produkty v segmentu pneumatik pro přívěsy jsme chtěli vyvinout pneumatiky, které by poskytovaly výjimečný výkon a stabilitu v těžkých podmínkách,“ řekl Kijong Kil, viceprezident pro vývoj. „Oba produkty jsou navrženy tak, aby odolaly těžkým nákladům a fungovaly v různých podmínkách na silnici, což je pro jejich využití zásadní.“

 

Images by Hankook Tire