Nexen na prvním místě v testu letních pneumatik německého autoklubu 2021

Výrobce Nexen Tire zaznamenal krásný úspěch, když nedávno jejich pneu N’FERA Sport získaly první místo v testu letních pneumatik, který provedl německý automobilový časopis Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, jeden z největších a nejdůvěryhodnějších německých autoklubů, který pořádá testy pneumatik a automobilů po celý rok. ACE Lenkrad má přibližně 600.000 členů a nabízí celou řadu služeb, jako je program podpory řidičů a silniční asistence.

Jako testovací vůz byl vybrán Volkswagen Golf 8 a odborníci testovali devět různých letních pneumatik od různých výrobců, včetně pneumatik z Evropy a Ameriky. Časopis dospěl k závěru, že N’FERA Sport byla nejlepší pro manipulaci za mokra i za sucha, nejlepší při brzdění a nejlepší pro okolí. Pneumatika, která byla vyrobena v evropském závodě Nexen Tire, získala vynikající hodnocení a v mnoha kategoriích si vedla dobře a získala tak nejvyšší celkové hodnocení.

Toto první místo v testu pneumatik časopisu ACE Lenkrad se tak přidává k dalším úspěchům této pneu a k dobrých výsledkům v testech pořádaných automobilovými asociacemi a časopisy, včetně německých ADAC a Auto Bild, které také hodnotily N’FERA Sport jako velmi doporučitelnou.

„Z těchto nejnovější výsledky testů jsme nadšeni. Tyto testy ukazují, že kvalita a technologie společnosti Nexen Tire pokročila na úroveň srovnatelnou s ostatními prémiovými světovými značkami,“ řekl Travis Kang, globální ředitel společnosti Nexen Tire. „Budeme i nadále pracovat na vývoji pneumatik, které jsou bezpečné, vysoce výkonné a šetrné k životnímu prostředí.“


Images by NEXEN TIRE EUROPE S.R.O.