Jasná příští volba pro váš adventure bike – nová Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41

Bridgestone v těchto dnech představil bombu, i když její výbuch bude zajímat jen část motorkářů, ty z touhou po dobrodružství. Jde o nejnovější silniční pneumatiky pro motocykly Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41. Tato robustní, terénně vyhlížející pneumatika poskytuje skvělý výkon na suchu a neuvěřitelnou trakci, přilnavost a brzdění na mokru. Zkrátka nemusíte se bát sjet ze silnice a zároveň vám pneu poskytne bezpečnou a pohodlnou jízdu za všech povětrnostních podmínek.

Tato guma je určena především pro adventure bajky, teddy stroje určené k dlouhým cestám po silnicích, ale schopných sjet z cesty na nezpevněný povrch a po něm pokračovat další stovky kilometrů.

Nový dezén pneumatiky Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 s terénním vzhledem má optimalizovaný design drážek, který zlepšuje odvod vody a přispívá k působivému výkonu pneumatiky za mokra, To vše i díky většímu průměrnému objemu drážek a konzistentnějšímu poměru drážek v kontaktních oblastech. Nový tvar bloků pneumatiky snižuje částečně opotřebení bočnic pneu, zatímco konstrukce pásu s novým dezénem poskytuje poměrně vysokou stabilitu. Směs na výrobu pneumatiky má spíše silniční složení, na zadní části je použita směs 3LC (tří-sekční směs, stabilita a přilnavost v zatáčkách) – umožňuje také její vynikající výkon na mokru, suchu a je výhodná z hlediska kilometrového nájezdu.

Nejnovější silniční pneumatika Bridgestone zaměřená na outdoorové aktivity bude k dispozici od února 2022 v devíti rozměrech (4 přední a 5 zadních), všechny s označením M+S. Díky této skladbě pokrývá pneumatika Battlax Adventure Trail AT41 většinu motocyklů v segmentu Adventure.

„Battlax Adventure Trail AT41 je silniční pneumatika s dobrodružným duchem,“ řekl Nico Thuy, vedoucí motocyklového oddělení společnosti Bridgestone EMIA. „Segment adventure motocyklů je v posledních několika letech nejvíce rostoucím segmentem v prodeji motocyklů a naše nejnovější silniční pneumatika na tomto trhu je navržena tak, aby jezdcům s dobrodružným duchem přinesla pohodlí a bezpečnost – za sucha i za mokra.“

Images by Bridgestone Corporation