Konečně kvalitní Čína? Nové zimní Sailun WSTX vypadají opravdu nadějně

Zcela nová pneumatika čínské produkce Sailun WSTX se připojuje ke stále oblíbenější řadě zimních pneumatik Ice Blazer, která je určena pro jízdu v zimních podmínkách. Tyto pneumatiky byly navrženy pro všechny oblíbené sedany, kupé, crossovery a SUV, nabízejí optimální výkon na sněhu a ledu a zároveň podporují pohodlnou a tichou jízdu za rozumnou cenu. Vyplatí se?

Vzorek je velmi slušný. Bloky běhounu ve tvaru písmene V jsou výrazně odstupňované, aby zajistily stabilitu na sněhu, zatímco jejich boční drážky mají za úkol pomoci snížit klouzání ve vodě a břečce.

Diagonální 3D lamely nabízejí další úroveň kontroly rozložením tlaku a zlepšují tuhost pneumatiky. Laicky řečeno, dodává vám větší stabilitu a jistotu při zrychlování, brzdění a zatáčení ve špatných podmínkách na silnici.

Díky široké nabídce více než 60 rozměrů od 14palcových až po 20palcové je zřejmé, že společnost Sailun si je jistá schopností pneumatik Ice Blazer WSTX poskytovat výjimečný výkon na sněhu a ledu pro různé typy vozidel. Kromě výše uvedených funkcí a výhod stojí také podstatně méně než jiné uznávanější značky.

A jak si vede řada Ice Blazer v testech? Při pohledu na nezávislé recenze a vlastní testy společnosti Sailun je zřejmé, že se roky laborování s designem a pokročilou konstrukcí jejich pneumatik vyplatily. Výsledek? Pneumatika Sailun Ice Blazer WSTX poskytuje kratší brzdnou dráhu na ledu a lepší ovladatelnost ve srovnání s některými se známějších značek, které stojí mnohem více.

V téměř každé recenzi byli testeři překvapeni dobrým výkonem těchto pneumatik vzhledem k dané cenové kategorii. Byly pneumatiky dokonalé? Ne, to ale málokterá cenově výhodná pneumatika. Ale Sailun se snaží odstranit nedostatky předchozích zimních pneumatik této značky tímto zcela novým modelem Sailun Ice Blazer WSTX.

Nečekejte s výměnou zimních pneumatik až do příštího roku. Bezpečnost vaše i vašich spolujezdců by měla být nejvyšší prioritou.

 
Images by Sailun Tire