Kumho uvede dostupnou celoročku pro firemní dodávky

První novinkou roku 2021 pro evropský trh od společnosti Kumho je celoroční pneumatika pro dodávky a lehká užitková vozidla. Byla vytvořena spojením silných stránek oceňovaného celoročního modelu Solus 4S HA32 pro osobní vozy a stávající zimní pneumatiky pro dodávkové vozy Winter PorTran CW11. Výsledkem je PorTran 4S CX11, která podle Kumho zajišťuje bezpečnou jízdu a vynikající brzdný výkon po celý rok.

Nové špičkové směsi a vyspělý design běhounu, který optimalizuje kontaktní tlak pneumatiky na silnici, přispívají ke snížení spotřeby paliva. Dezén byl také vyvinut pro maximální trakci na zasněžených silnicích, což je vlastnost, za kterou byla CX1 udělena evropská certifikace 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake).

Zpočátku bude PorTran 4S CX11 vyráběn v 15 velikostech od 15 do 17 palců, což zahrne ty nejoblíbenější dodávky a lehká užitková vozidla provozovaná na evropských silnicích, včetně aut jako Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, Renault Kangoo a Volkswagen Transporter. Nová pneumatika bude k dispozici od druhé poloviny letošního roku a její příchod doplní portfolio celosezónních pneumatik společnosti Kumho, které nyní zahrnuje osobní automobily, SUV, dodávky, lehká užitková vozidla, nákladní automobily a autobusy.

Kim Sang Yub, vedoucí divize prodeje a marketingu společnosti Kumho Tire, k nové pneu uvedl: „Popularita loňského modelu Solus 4S HA32, která byla uvedena na trh v loňském roce, nám umožnila vydat tento nový produkt pro lehká užitková vozidla. Snažíme se stavět na naší technologické vyspělosti, abychom se stali stabilním partnerem inteligentní mobility nejen v Evropě, ale i po celém světě.“


Images by KUMHO TIRE