Němci hlasovali o nejlepší pneumatiky, jasně zvítězil Continental

Continental získal první cenu ve třech kategoriích čtenářské ankety německého časopisu Auto Straßenverkehr. V anketě „Nejlepší značka“ se výrobce pneumatik umístil na prvním místě v každé z kategorií letních, zimních i celoročních pneumatik!

 

A aby to nebylo málo, v kategorii letní a zimní pneumatiky měla hannoverská společnost jasný náskok před konkurencí s více než 50 procenty hlasů. Podle vydavatele časopisu se ankety zúčastnilo 12 223 čtenářů, což je přibližně o deset procent více než v loňském roce. Výrobky a služby z automobilového průmyslu se ucházely o ocenění ve 14 kategoriích.

„Získat první místo ve všech kategoriích pneumatik je pro nás samozřejmě mimořádné ocenění,“ říká potěšený Timo Röbbel, vedoucí marketingu německé divize náhradních pneumatik. „Tímto výsledkem nám kritická a mimořádně kompetentní porota ukázala, že jsme se svým přístupem k vývoji a výrobě prémiových pneumatik se zvláštním důrazem na udržitelnost a bezpečnost vydali správnou cestou.“ Röbbel dodává, že vynikající výsledky pneumatik Continental v testech pneumatik zveřejněných časopisem Auto Straßenverkehr plus individuální zkušenosti čtenářů jsou těmi dalšími důvody pro první místa společnosti Continental ve čtenářské anketě.

Společnost Continental vyrábí letní, zimní a celoroční pneumatiky pro osobní automobily, vozy SUV, dodávky a transportéry. Tato společnost v současné době vyrábí svou dosud nejudržitelnější sériovou pneumatiku UltraContact NXT, která byla právě uvedena do výroby. Tato nová letní pneumatika společnosti Continental, která obsahuje až 65 % obnovitelných, recyklovaných a certifikovaných materiálů pro hmotnostní vyvážení, kombinuje vysoký podíl udržitelných materiálů s maximální bezpečností a výkonem. Všechny rozměry pneumatiky mají nejvyšší hodnocení na štítku EU (A) pro valivý odpor, brzdění na mokru a vnější hluk.

 

Images by Continental AG + Die MOTOR PRESSE STUTTGART und MOTOR PRESSE HAMBURG