Nová Wranglerka pro SUV – Wrangler Boulder MT. Ideální do terénu

Firma Goodyear dnes představila nejnovější přírůstek do své řady odolných pneumatik WranglerWrangler Boulder MT.

Pneumatika Goodyear Wrangler Boulder MT byla vytvořena pro terénní dobrodruhy a zkonstruována tak, aby zvládla i ten nejnáročnější terén včetně bláta, písku a kamenů. Využívá inovace a technologie společnosti Goodyear, například byla zkonstruována s třívrstvou technologií Duraply Technology, která zajišťuje jistotu v nejnáročnějším terénu a zároveň pomáhá chránit před poškozením bočnic a běhounu. Pneumatika Goodyear Wrangler Boulder MT byla také navržena s velkými bloky běhounu s technologií TractiveGroove Technology pro zajištění přilnavosti, což řidičům dodává jistotu, že se mohou vydat mimo vyšlapané cesty bez ohledu na terén.

„Odvážné výpravy do terénu vyžadují pneumatiku, která je dostatečně odolná, aby vydržela náročný terén, aniž by přitom byla obětována ovladatelnost nebo výkon,“ řekl Michiel Kramer, ředitel produktového marketingu společnosti Goodyear. „Pneumatiku Goodyear Wrangler Boulder MT jsme zkonstruovali tak, aby poskytovala dlouhotrvající výkon a všestrannost, které terénní nadšenci potřebují, a umožnila jim zvládnout jakékoli dobrodružství, které je potká.“

Pneumatika Goodyear Wrangler Boulder MT, určená pro řadu vozů SUV a pick-upů, je nyní k dispozici v 17 rozměrech s vnějším průměrem od 31 do 37 palců. Nejlépe se bude hodit pro vozidla jako Chevrolet Silverado, Ford Bronco, Jeep Wrangler a Toyota Tacoma.

Mezi další výhody a vlastnosti nové pneumatiky patří:

  • Agresivní bočnicový design s velkými prvky na horní straně bočnice pro najíždění na hrany a lepší přilnavost v blátě a na kamenech.
  • Technologie TractiveGroove Technology v konstrukci velkých bloků běhounu, která pomáhá udržet pneumatiky v pohybu v obtížném blátě, písku a kamenitém terénu.
  • Velký dezén s dutinami s vestavěnými odhazovači kamenů, které chrání před zachycením kamínků v běhounu.
  • Třívrstvá technologie Duraply Technology, která poskytuje jistotu v nejnáročnějším terénu a zároveň pomáhá chránit před poškozením bočnic a běhounu.

 

 

Images by The Goodyear Tire & Rubber Company