Nexen Tire bude oficiálním sponzorem čtyř zimních sportů

Nexen Tire nyní ve snaze posílit podvědomí o značce a zvýšit prodeje svých zimních produktů, se stanou oficiálním sponzorem hned čtyřech zimních sportovních soutěží.

S blížící se ZOH 2018, které se budou konat v korejském Pchjongjangu se Nexen snaží posilovat svoje komunikační aktivity a budovat identitu značky. Také se velkou měrou snaží podílet na zvýšení popularity zimních sportů a rozšiřování základny těchto soutěží v Asii.

Jako oficiální sponzor konkrétních zimních sportů v následující sezóně 2016/2017, která začíná v listopadu, smí Nexen používat všechny svoje tituly a loga. Dále bude mít na místech konání propagační stánky a vysílat videa značky.

Nexen Tire bude sponzorovat Světový pohár ve skocích na lyžích, které se budou konat v Německu, Polsku a Švýcarsku. Dále se sponzorství týká Světového šampionátu ve snowboardingu a freestyle lyžování. To bude probíhat přibližně v šesti zemích světa. Třetím zimním sportem je rychlobruslení, u kterého bude šampionát probíhat v devíti zemích. A posledním sponzorovaným sportem je Světový pohár v jízdě bobů a skeletonů.