Nová Greatec M703 Ecopia pro kamiony má 30 % vyšší nájezd než její předchůdce

Bridgestone ukázal svou novou ultraširokou nákladní pneumatiku Greatec M703 Ecopia pro dálkové a regionální dopravce. Nová pneumatika Greatec M703 Ecopia, navržená pro vysokou účinnost, nahrazuje pneumatiku Greatec M835A Ecopia a poskytuje vozovým parkům vyšší předpokládaný kilometrový výkon, úsporu paliva, lepší trakci a vynikající protektorovatelnost.

„Řada produktů Ecopia společnosti Bridgestone se s každou novou pneumatikou neustále zlepšuje a Greatec M703 je nejnovějším příkladem schopnosti našeho týmu vytvořit pneumatiku, která přímo reaguje na potřeby našich zákazníků,“ řekl Brian Cunningham, viceprezident divize Fleet Solutions společnosti Bridgestone Americas. „Díky pneumatice M703 mohou vozové parky očekávat lepší spotřebu paliva a opotřebení pneumatik, což může přispět ke snížení celkových nákladů na vlastnictví a pomoci podnikům zlepšit jejich hospodářské výsledky.“

Nová pneumatika M703 využívá dezén s vysokou hustotou spolu se směsí s dlouhou životností, která zajišťuje vynikající kilometrový výkon při odvozu. Ultraširoký základní plášť pneumatiky pomáhá vozovým parkům předvídatelně snižovat celkové náklady na ujetý kilometr díky špičkovému výkonu v mnoha ukazatelích účinnosti. Mezi další klíčové vlastnosti pneumatiky M703 patří:

  • Vylepšený předpokládaný kilometrový nájezd: Pneumatika M703 Ecopia má podle projekcí o 30 % lepší kilometrový nájezd než její předchůdce a o 10 % lepší kilometrový nájezd než přímý konkurent.
  • Vyšší palivová účinnost: Směs s nízkým valivým odporem ve spojení s nízkoenergetickým dezénem běhounu poskytuje vozovým parkům o 14 % nižší valivý odpor než její předchůdce.
  • Technologie trakce: Zvýšené, dlouhotrvající záběrové hrany poskytují pneumatice M703 jistotu trakce v náročných aplikacích po celou dobu životnosti.
  • Protektorovatelnost pláště: Pneumatika má prémiový plášť s osvědčenou technologií WAVED BELTTM a konstrukcí TURN IN PLYTM, která zajišťuje vynikající protektorovatelnost.
  • Technologie ENLITEN: M703 je zkonstruována a navržena s technologiemi, které zvyšují výkonnost konvenčních pneumatik ve snaze o udržitelnější mobilitu.

Greatec M703 Ecopia je v současné době k dispozici v rozměru 445/50R22,5. Pneumatika M703 byla vytvořena pro uživatele, jejichž hlavním požadavkem je efektivita a úspornost.

Images by Bridgestone Americas, Inc.