Nová Pirelli SCORPION Trail III je nejsportovnější pneumatikou z řady SCORPION na asfalt vůbec

SCORPION Trail III je nová silniční enduro pneumatika od Pirelli vyvinutá pro maxi endura, která kombinují vynikající výkon na asfaltu a v lehkém terénu.

V posledních letech se segment motocyklových silničních enduro pneumatik stal jedním z nejdůležitějších na trhu a společnost Pirelli se rozhodla vyvinout pneumatiky se stále sportovnějším výkonem na silnici, ale s terénním vzhledem, přičemž zvláštní pozornost věnovala snadnému použití v různých silničních podmínkách.

Pirelli SCORPION Trail III je na první pohled výkonná pneu, ale za agresivním vzhledem běhounu se skrývají také silné technologické inovace. Využívá nejmodernější technologie, materiály a postupy, stejně jako znalosti, které Pirelli získala v segmentu „big enduro“. Ve srovnání se svým předchůdcem SCORPION Trail II zaručuje nová pneumatika výrazně lepší jízdní vlastnosti a sportovnější chování na silnici díky vynikající přilnavosti a také lepší výkon na mokru.

Předchůdce pneu Pirelli Scorpion Trail II

Pneumatika SCORPION Trail III navíc zajišťuje stabilitu i při plném zatížení a dokáže nejlépe spolupracovat s elektronickými systémy stroje. A konečně, co se týče jízdy v terénu, byla výrazně zlepšena odolnost proti oděru, což je důležitý parametr pro ty, kteří se rádi vydávají na polní cesty.

SCORPION TRAIL III je ideální pneumatika pro zdolávání zábavných asfaltových cest plných zatáček a je určena všem motocyklistům, kteří hledají výrobek s dezénem určeným pro velké silniční enduro motocykly s vynikajícím výkonem na suchu i mokru, kombinovaným se sportovním chováním a dobrým kilometrovým výkonem.

Předchůdce Scorpion Trail II trpěl na vysoké opotřebení

Cílovými stroji SCORPION TRAIL III jsou stroje od středního objemu (nad 400 cm3), které jsou vybaveny předními pneumatikami o rozměru 19 nebo 21 palců; tedy motocykly schopné zvládnout dlouhé cesty a výlety s lehkými terénními úseky. V průběhu roku 2024 doplní nabídku také 17palcová přední a zadní výbava určená pro crossovery.

Pneumatika SCORPION TRAIL III právě dokončuje závěrečné náročné venkovní testy a v prodeji pro veřejnost bude od ledna 2024.

 


Images by Pirelli Tyre S.p.A, SlowLow Rider