Nová pneu pro závodní nadšence od Continentalu vyniká skvělou přilnavostí

Společnost Continental Tire oznámila vydání zcela nové pneumatiky ExtremeContact Force, letní ultra výkonné závodní pneumatiky pro nadšence i profesionály.

Tato pneumatika je ideální pro vytrvalostní závody a je vybavena technologií SportPlus, která zajišťuje citlivé řízení, lepší přilnavost na mokré vozovce a prodlouženou životnost běhounu.

Pro závodníky, kteří si cení konzistentních časů na kolo a předvídatelnosti na trati za sucha i za mokra, je pneumatika ExtremeContact Force optimální pro vytrvalostní závody i dny na okruhu.

„Jsme velmi rádi, že můžeme uvést na trh pneumatiku ExtremeContact Force,“ řekl Travis Roffler, ředitel marketingu společnosti Continental Tire. „Je to pneumatika, kterou si od nás žádali závodníci po celé zemi, a ohlasy, které jsme dosud na tuto pneumatiku obdrželi, jsou prostě fenomenální. Jsme velmi rádi, že jsou lidé z této nové pneumatiky tak nadšení, a těšíme se na výsledky, které lidé uvidí na trati díky přilnavosti, kterou tyto pneumatiky nabízejí.“

„Po několika letech spolupráce mezi inženýry společností Hoosier a Continental jsme přišli s pneumatikou pro vytrvalostní závody, která nemá obdoby,“ dodal Jeff Speer, produktový manažer pro okruhy společnosti Hoosier Tire. „Kombinace odolnosti, bezpečnosti a technologie pro trakci za mokra od společnosti Continental a rychlosti, agility, extrémní přilnavosti a technologie od společnosti Hoosier tvoří skvělou dvojici v podobě skutečné ultra výkonné silniční a závodní pneumatiky.“

Pneu nejde do běžné distribuce, v USA je pneumatika ExtremeContact Force k dispozici u distributorů Tire Rack a Hoosier.


Images by Continental Tire the Americas, LLC. and Phil’s Tire Service