Nová UHT od Generalu G-MAX AS07 – to je celoroční ultra vysoký výkon a styl

Společnost General Tire (součást Continentalu) uvedla na trh novou dynamickou celoroční pneumatiku s velmi vysokým výkonem pro osobní vozy, crossovery, lehké nákladní vozy a SUV.

G-MAX AS07 vznikla v zásadě spojením dvou existujících pneumatik – G-MAX AS05 a Grabber UHP do jedné, plus došlo k vylepšení brzdných vlastností a trakce. Tato pneumatika byla vyvinuta pro vynikající celoroční trakci a dlouhotrvající opotřebení běhounu a je vybavena systémem Replacement Tire Monitor a vizuálními indikátory vyrovnání, které pomáhají při zjišťování opotřebení pneumatik. Pneumatika G-MAX AS07 má rozměry od průměru ráfku 16-24″ a nabízí rozsáhlou velikostní řadu se sedmdesáti sedmi rozměry, které pokrývají více než 90 % daného segmentu.

Klíčové vlastnosti G-MAX AS07:

  • Nejlepší brzdění na mokru i na suchu ve své třídě
  • Nejlepší trakce na sněhu ve své třídě
  • Nízká hlučnost na silnici
  • Dlouhodobá životnost běhounu

„Jsme rádi, že můžeme navázat na odkaz pneumatiky G-MAX AS05 a představit novou a vylepšenou pneumatiku G-MAX AS07,“ řekl Travis Roffler, ředitel marketingu společnosti General Tire. „Jsme přesvědčeni, že díky vylepšenému výkonu a nové nabídce rozměrů bude pneumatika G-MAX AS07 pro naše zákazníky zaměřené na výkon skutečně přínosem.“

 

Images by CTA, General Tire