Novinka pro silná a velká auta – celoročka Cooper Cobra Instinct

Společnost Goodyear představila svou novinku pro SUV – Cooper Cobra Instinct, vysoce výkonnou celoroční pneumatiku s hyperreaktivní odezvou, která zajišťuje jisté ovládání bez ohledu na roční období.

Nová pneumatika Cooper Cobra Instinct kombinuje celoroční schopnosti s jistým sportovním výkonem. Pneumatika Cooper Cobra Instinct je zkonstruována s asymetrickým dezénem a širokými drážkami běhounu, které zajišťují hbitou trakci, lepší přilnavost a brzdnou dráhu na mokrých a zasněžených silnicích. Charakteristický design bočnic se vzhledem inspirovaným hadí kůží také přináší výraznou estetiku a odvážný vzhled na bočnicích.

„Pneumatika Cooper Cobra Instinct, která je určena pro řadu vysoce výkonných sedanů, CUV, SUV a muscle cars, byla zkonstruována tak, aby uvolnila výkon vozidla a dodala řidičům za volantem jistotu a kontrolu,“ řekl Michiel Kramer, ředitel produktového marketingu společnosti Goodyear. „Tato pneumatika je navržena tak, aby držela krok s řidiči a jejich rychlými rozhodnutími na silnici, aniž by se vzdala výkonu za mokra nebo elegantního designu.“

Nová pneumatika Cooper Cobra Instinct, která navazuje na více než 35leté dědictví řady Cooper Cobra, je k dispozici ve 25 rozměrech od 17 do 20 palců. Sada nových pneumatik Cooper Cobra Instinct Bude se hodit především na vozidla jako Chevrolet Camaro, Ford Mustang, Mazda 3, Lexus IS 300 a Acura TLX. Pneumatiky se můžou pochlubit řadou funkcí a výhod zvyšujících stabilitu, jako třeba:

  • Směs běhounu, která obsahuje sójový olej, jenž nahrazuje část materiálů na bázi ropy používaných při výrobě a pomáhá běhounu zůstat poddajný a přilnavý k vozovce při nižších teplotách.
  • Široké drážky běhounu, které podporují odvod vody za mokra.
  • Asymetrický dezén běhounu umožňující agilní trakci a ovladatelnost bez ohledu na roční období.
  • Chránič ráfků, který pomáhá chránit a chrání kola před poškozením.
  • Pevná a lehká konstrukce pro lepší odezvu.
 
Images by Goodyear Tire & Rubber Company