Nové Wranglery s kevlarem potěší majitele SUV a dodávek

Gumy pro SUV a náklaďák co něco vydrží? Koukněte na tyhle Wranglery. Ktátce představíme dvě novinky, obě odolné celoročky: Wrangler Workhorse HT pro lehké dodávky a SUV a Wrangler Steadfast HT, pro řidiče lehkých nákladních vozidel, SUV a CUV.

Wrangler Workhorse HT a Wrangler Steadfast HT

Wrangler Workhorse HT

Wrangler Workhorse HT poskytuje hladkou a jistou jízdu a sílu, která umožňuje ujet dlouhé kilometry ve sněhu, dešti, sněhové vánici nebo za slunečného počasí. 

Pneumatika Goodyear Wrangler Workhorse HT je k dispozici ve 34 velikostech. Rozměrově a konstrukčně je kompatibilní s celou řadou nejoblíbenějších SUV a pick-upů současnosti, jako jsou Ford Explorer, Chevrolet Silverado a Toyota Tundra.  

Pneumatika Wrangler Workhorse HT je vybavena běhounem s dlouhou životností (až 100 000 km), který je navržen tak, aby poskytovala trvalou životnost běhounu a trakci za mokra, sucha a lehkého sněžení. Pneumatika Wrangler Workhorse HT využívá inovativní technologii sójového oleje, která je součástí celosvětové cesty společnosti Goodyear, jejímž cílem je do roku 2040 plně nahradit ve svých pneumatikách oleje pocházející z ropy. 

Wrangler Steadfast HT

Nová Goodyear Wrangler Steadfast HT představuje dosud nejvýkonnější pneumatiku na dlouhé a náročné cesty společnosti Goodyear. Je to celoroční pneumatika se silným výkonem na mokré vozovce, zvýšeným jízdním komfortem a bezpečím, který nabízí kevlar.

Pneumatika Wrangler Steadfast HT je podle společnosti Goodyear dosud nejvýkonnější silniční pneumatikou. Mezi hlavní taháky patří směsí běhounu vytvořená pro delší životnost a hlubšími a širšími drážkami, které pomáhají zajistit trakci a kontrolu za mokra. Použití materiálu DuPont Kevlar v běhounu pneumatiky zajišťuje odolnost proti propíchnutí a zahřátí, což pomáhá chránit před poškozením výmoly a zvládnout vše, co reálná silnice nabízí. Díky vyvážené konstrukci běhounu a bočnic a zabudovanému měřiči opotřebení Wear Gauge pro snadné odečítání hloubky dezénu mohou řidiči očekávat také hladkou a tichou jízdu, která pomáhá zajistit hladký průběh i neplánovaných dobrodružství.

„Při konstrukci pneumatiky Wrangler Steadfast HT jsme chtěli do kategorie dálničních pneumatik zavést novou úroveň prémiovosti,“ řekl Michiel Kramer, ředitel marketingu spotřebních produktů společnosti Goodyear. „Steadfast znamená ‚pevný v kramflecích‘ – a díky inovativní konstrukci běhounu a bočnic, která řidičům nabízí dlouhotrvající a pohodlnou jízdu, spolu se zvýšenou trakcí na mokru a odolností kevlaru – je pneumatika Wrangler Steadfast HT stvořena k tomu, aby zvládla jakékoli dobrodružství, které jim přijde do cesty.“

Images by The Goodyear Tire & Rubber Company