Novinka pro SUV a pickupy – celoročka do terénu Cooper Discoverer Road+Trail AT

Společnost Goodyear představila zajímavý nový přírůstek do rodiny pneumatik Cooper DiscovererDiscoverer Road+Trail AT.

Nová pneumatika Cooper Discoverer Road+Trail AT s agresivním dezénem a odvážnou bočnicí byla navržena tak, aby poskytovala hladkou a tichou jízdu bez ohledu na terén při překonávání zatáček na silnici i v terénu. Husté vzájemně propojené výstupky běhounu poskytují jistotu za mokra i za sucha. Tato pneumatika má také označení tří vrcholků a horské sněhové vločky pro jízdu v zimním období a pro trakci a stabilitu v zimních povětrnostních podmínkách.

„Nová pneumatika Cooper Discoverer Road+Trail AT dává řidičům svobodu prozkoumávat nové silnice a stezky s jistotou a důvěrou – ať prší, sněží nebo svítí slunce – aniž by to bylo na úkor pohodlí,“ řekl Michiel Kramer, ředitel produktového marketingu společnosti Goodyear, pod kterou Cooper spadá. „Tato pneumatika je určena pro ty, kteří si cení dobrodružství, všestrannosti a možnosti vydat se cestou do cíle mimo vyšlapané cesty.“

Nová pneumatika Cooper Discoverer Road+Trail AT navazuje na více než 30letou historii rodiny pneumatik Cooper Discoverer. Model Road+Trail AT se vyznačuje osvěženým designem s prodlouženým dezénem zasahujícím o více než 50 % dále po bočnici než předchozí model, poskytuje větší přilnavost na měkkém povrchu a kontrolu na nerovném terénu.

Mezi další výhody a vlastnosti nové pneumatiky patří:

  • Konstrukce EnduraGuard, která zajišťuje vnitřní odolnou konstrukci, jež pomáhá pneumatice udržet si tvar při jízdě po nerovném povrchu a poskytuje řidičům rovnoměrnější opotřebení celého běhounu.
  • Technologie Road Glide, která zlepšuje přilnavost mezi pneumatikou a kolem a podporuje tak hladší a pohodlnější jízdu.
  • Technologie Winter Grip se spojenými středovými výstupky běhounu, které pomáhají zajistit stabilitu a trakci na zasněženém povrchu.

Pneumatika Cooper Discoverer Road+Trail AT, která je nyní k dispozici ve 36 rozměrech od 15 do 22 palců, je vybavena pro řadu vozů SUV, středně velkých a lehkých nákladních vozidel.

 

Images by The Goodyear Tire & Rubber Company