Petlas ukázal nadějné zimní SnowMaster 2 a SnowMaster 2 Sport

Společnost Petlas nedávno představila dva inovativní modely zimních pneumatik: SnowMaster 2 a SnowMaster 2 Sport a nyní je vystavuje na veletrhu IAA Mobility v Mnichově.

SportMaster 2

SportMaster 2 je novou zimní pneu tohoto tureckého výrobce. Její předností jsou lamely nastavené kolmo ke směru otáčení zajišťují vynikající trakci a krátkou brzdnou dráhu na zasněženém povrchu.

Nabízí také sníženou hlučnost a zvýšený trakční výkon díky šikmým blokům umístěným daleko od sebe. Díky směrové struktuře bloků ve tvaru V poskytuje vynikající ovladatelnost na sněhu.

SnowMaster 2 Sport

Společnost Petlas zkonstruovala novou pneumatiku SnowMaster 2 Sport tak, aby byla vzorem spolehlivé zimní pneumatiky. Soustředili se především na krátkou brzdnou dráhu a vynikající ovladatelnost a umožňuje řidičům s jistotou překonat jakékoli zimní podmínky.

Pneumatika SnowMaster 2 Sport udělala velký krok vpřed v konstrukci dezénu běhounu. Ústředním prvkem této nové verze je přepracovaný asymetrický dezén běhounu, což je konstrukční prvek, který výrazně zvyšuje přizpůsobivost v širokém spektru silničních podmínek. Tento jedinečný asymetrický dezén zajišťuje maximální kontakt s vozovkou a zaručuje bezkonkurenční stabilitu a přilnavost bez ohledu na podmínky na silnici.

SnowMaster 2 Sport není určen jen na sníh, ale zajistí bezpečnost i na mokré a rozbředlé vozovce. Tři obvodové kanálky umožňují účinný odvod vody a sněhu i při vysokých rychlostech, což zase slibuje bezpečnější jízdu a více kontroly.

Images by Petlas Tire Industry and Trade