Společnost Goodyear po dobu karantény poskytne zdarma STK pro vozidla zajišťující přepravu důležitých surovin

Goodyear stejně jako řada výrobců v automobilovém průmyslu zažívá v těchto dnech krušné časy. Přesto se rozhodli nabídnout pomoc při udržování vozových parků sloužících k dodávce potřebných produktů, jako jsou zdravotnické potřeby a potraviny. Provozovatelům těchto vozidel nabízejí americké pneuservisy Goodyear bezplatnou STK v hodnotě až 120$. Tyto státní kontroly zahrnují úplnou revizi tahače a přívěsu, včetně brzdových systémů, pneumatik a kol, výfukových systémů, osvětlení a dalších oblastí.

Ve státech, které omezily volný pohyb osob nebo jinak upravil otevírací dobu obchodníků v reakci na pandemii, ponechá Goodyear několik otevřených servisních středisek. Cílem je na celostátní úrovni udržet v chodu kriticky důležité služby.

„Goodyear se bude plně soustředit na pokrytí potřeb týkajících se pneumatik a souvisejících služeb pro mnoho obětavých profesionálních řidičů, pro pracovníky v první linii a další, kteří v těchto těžkých dobách přinášejí nespočet obětí, aby chránili veřejné zdraví a bezpečnost a dodávají potřebné zboží a pomůcky,“ řekl Frank Payne, ředitel servisních středisek Goodyear. „Myslíme na zdraví a životním podmínky našich zákazníků a spolupracovníků a přijali jsme řadu opatření k minimalizaci šíření COVID-19 ve všech našich centrech, abychom mohli i nadále zůstat otevřeni a pečovat o vozidla na silnici.“

Aby se snížilo nebezpečí šíření nemoci, všechna centra se budou řídit pokyny Centra pro kontrolu a prevenci nemocí a přijímají řadu preventivních opatření, včetně zvýšené dezinfekce, zpřísnění návštěvních protokolů a dodržování fyzických rozestupů.

Tuto síť pneuservisů vlastní přímo společnosti Goodyear, která provozuje téměř 200 center po celých USA poskytujících nové pneumatiky, údržbu a nouzovou silniční pomoc 24/7 pro celé flotily automobilových dopravců.

 

Images by The Goodyear Tire & Rubber Company