Toyo začne prodávat svou terénní SUV celoročku Open Country A/T III i v Evropě

Společnost Toyo uvádí na evropský trh výjimečnou celoroční terénní pneumatiku Open Country A/T III. Je zaměřená majitele trucků, SUV a CUV. Původně byla určena pro velké americké vozy, ale nyní se začně prodávat i na našem kontinentu.

Zcela nová pneumatika Toyo Open Country A/T III poskytuje přilnavou trakci v terénu a zároveň citlivou a předvídatelnou ovladatelnost na silnici. Pneumatika Open Country A/T III je zaměřena na skutečný celoroční výkon a nese symbol třívrcholové horské sněhové vločky, což znamená, že je připravena pro použití i v nepříznivém zimním počasí.

Tato nová generace pneumatik navazuje na velmi úspěšnou pneumatiku Open Country A/T II. Pokroky v designu běhounu, konstrukci a zcela nové směsi vedly k výraznému zlepšení výkonu na mokru i suchu při zachování dlouhé životnosti běhounu, která se od pneumatik značky Toyo očekává. Tyto vlastnosti v kombinaci s tichou jízdou a výjimečnou stabilitou vzbuzují jistotu při jízdě v různém terénu a za různého počasí.

„Nová pneumatika Toyo Open Country A/T III je vyrobena tak, aby byla odolná,“ řekl Conrad Galamgam, senior ředitel produktového plánování a technických služeb ve společnosti Toyo Tire U.S.A. „Její odolná konstrukce je navržena tak, aby řidiči dojeli do cíle své cesty, ať už je to klidný víkend v divočině nebo cesta do práce v náročném zimním počasí a poté zpět domů. Hhodí pro širokou škálu vozidel a zároveň překoná očekávání zákazníků ohledně skutečných terénních schopností.“

Pneumatika se vyrábí ve 127 jedinečných kombinacích rozměrů a nosnosti pro kola o průměru od 15 do 22 palců. Řada bude zahrnovat 28 nových rozměrů pro speciální i běžné montáže. Typickými cílovými vozy jsou Ford Ranger Raptor nebo Jeep Wrangler Rubicon, ale v prodeji jsou i další varianty s nižším zatížením pro vozy Jeep, Toyota, i pro vozy určen spíše na silnice a další lehčí vozy.

Prodej v Evropě začne ve Velké Británii a poté by podle zájmu měly následovat další země.

 

Images by TOYO TIRE U.S.A. CORP.