Yokohama představuje novou širokou pneumatiku 716U UWB pro firemní náklaďáky

Nejnovější komerční pneumatika Yokohama je vyrobena časté používaní na silnici i mimo ni.

Pneumatika 716U s ultra širokým základem (UWB) jepneumatika s nižší hmotností. „716U UWB je navržena speciálně pro nakládající s odpady, recyklaci odpadu, pro silniční i terénní jízdy, kde na maximalizaci nosnosti opravdu záleží,“ uvádí v tiskové zprávě Tom Clauer, senior manažer plánování komerčních produktů společnosti Yokohama. „Díky své spolehlivé celoroční trakci a odolné konstrukci je to skutečně ideální pneumatika pro práci.“

Hlavní výhody pneumatiky Yokohama 716U UWB:

  • Zvýšená nosnost: Pneumatika 716U UWB má rozsah zatížení M (22 PR). Nahrazení tradičních duálních pneumatik čtyřmi pneumatikami Yokohama UWB snižuje neodpruženou hmotnost bez snížení celkové nosnosti, což umožňuje větší užitečné zatížení na jednu jízdu.
  • Agresivní trakce: Zig-zag drážky zlepšují trakci a přilnavost za mokra tím, že účinně odvádějí vodu z běhounu.
  • Vyrobeno tak, aby to vydrželo: Pokročilá směs odolává drhnutí, řezání a odlamování, což zajišťuje dlouhou a originální životnost běhounu. Pás s nulovým sklonem navíc dodává stabilitu pro stálou stabilní stopu a dlouhé, rovnoměrné opotřebení. Kromě toho trychtýřovité stupňovité drážky zabraňují tomu, aby se kameny a nečistoty dostaly na dno drážky, kde dochází k poškození pláště, a extrémně odolný plášť s mimořádně silnou bočnicí odolává poškození od výmolů a obrubníků a umožňuje zvýšenou protektorovatelnost.

Pneu je prozatím k dispozici jen v USA a v rozměru 455/55 R225.


Images by Yokohama Tire Corp.